Nieuws

Rondleiding 21 juni

Energiepark Haringvliet Zuid draait sinds maart 2022 op volle toeren. De windmolens en zonnepanelen leveren volop energie. Nu de eerste verjaardag is geweest, nodigt Vattenfall omwonenden en geïnteresseerden graag uit voor een rondleiding op 21 juni.  

De rondleiding biedt ruimte voor een gesprek: hoe kijkt u als omwonende naar het energiepark? Na het bezoek vragen we u een korte enquête in te vullen over hoe u het park ervaart en wat is opgevallen. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u gewoon nieuwsgierig bent naar het park. 

Drie rondleidingen 
Op 21 juni worden drie rondleidingen gegeven door de beheerder van het park. Tijdens de rondleidingen nemen we u mee achter de hekken en geven wij een toelichting over wat er eigenlijk in een energiepark gebeurt. De starttijden van deze rondleidingen zijn 19.00 uur, 19.45 uur en 20.30 uur. 

Aanmelden
Meld u aan voor één van de rondleidingen via onderstaand inschrijfformulier.


Opbrengst Windfonds Goeree-Overflakkee 

Windparken die na 2016 op Goeree-Overflakkee gebouwd zijn of worden gebouwd, dragen jaarlijks bij aan het Windfonds Goeree-Overflakkee,...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.