Nieuws

Nieuwsbrief 9: Energiepark Haringvliet Zuid levert al volop stroom

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid. Afgelopen periode hebben we verschillende afrondende werkzaamheden verricht. In deze negende nieuwsbrief blikken we graag met je terug en nemen je mee in de werkzaamheden voor komende periode. 

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Inschrijving betrokkenenfonds geopend

De eerste windparken op Goeree-Overflakkee, waaronder Energiepark Haringvliet Zuid, hebben hun bijdrage gestort in het Windfonds. Sinds deze...

Foto-impressie opening Haringvliet Zuid

Op dinsdag 22 maart is Energiepark Haringvliet Zuid officieel geopend. In de ochtend vond een kennissessie plaats waar betrokkenen...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.