Nieuws

Nieuwsbrief 7: energiepark bijna operationeel

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid. In deze zevende nieuwsbrief geven we je graag een update over het onderzoek naar de brand en gaan we in gesprek met Lieke Gerris, bestuursvoorzitter van Stichting Windfonds Goeree-Overflakkee.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Lieke voorzitter

“Iedereen met een goed idee kan meedoen”

Vanaf volgend jaar kunnen bewoners, verenigingen en instellingen voorstellen voor projecten indienen bij Stichting Windfonds Goeree-Overflakkee. Daarmee kunnen...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.