Nieuws

Nieuwsbrief 7: energiepark bijna operationeel

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid. In deze zevende nieuwsbrief geven we je graag een update over het onderzoek naar de brand en gaan we in gesprek met Lieke Gerris, bestuursvoorzitter van Stichting Windfonds Goeree-Overflakkee.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.