Nieuws

Brand in nieuwe windmolen

In een nieuwe windmolen van Energiepark Haringvliet Zuid is op maandagmiddag 30 november brand ontstaan. De windmolen, die van alle windmolens het dichts bij het dorp Middelharnis staat, vatte vlam.

Al snel was de brandweer ter plaatse en werd het vuur onder controle gebracht. Er zijn geen gewonden gevallen. Tijdens de testfase is er iets mis gegaan waardoor er brand is ontstaan. Hoe dat precies kon gebeuren is nog onduidelijk. Dat wordt komende weken verder onderzocht.

Foto: Olympia Kazerne


Lieke voorzitter

“Iedereen met een goed idee kan meedoen”

Vanaf volgend jaar kunnen bewoners, verenigingen en instellingen voorstellen voor projecten indienen bij Stichting Windfonds Goeree-Overflakkee. Daarmee kunnen...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.