Nieuws

Nieuwsbrief 5: vervolg bouw zonnepark

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid. In deze vijfde nieuwsbrief geven we je graag een update over de vorderingen: nu de windmolens staan, is het tijd om verder te gaan met het zonnepark en de batterijen.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Brand in nieuwe windmolen

In een nieuwe windmolen van Energiepark Haringvliet Zuid is op maandagmiddag 30 november brand ontstaan. De windmolen, die...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.