Nieuws

Nieuwsbrief 5: vervolg bouw zonnepark

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid. In deze vijfde nieuwsbrief geven we je graag een update over de vorderingen: nu de windmolens staan, is het tijd om verder te gaan met het zonnepark en de batterijen.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Rondleiding 21 juni

Energiepark Haringvliet Zuid draait sinds maart 2022 op volle toeren. De windmolens en zonnepanelen leveren volop energie. Nu...

Inschrijving betrokkenenfonds geopend

De eerste windparken op Goeree-Overflakkee, waaronder Energiepark Haringvliet Zuid, hebben hun bijdrage gestort in het Windfonds. Sinds deze...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.