Nieuws

Werkzaamheden gaan vooralsnog door

Het coronavirus (Covid-19) ontwikkelt zich steeds verder in Nederland. De regels van de overheid en het RIVM worden strikter. Om verdere verspreiding van het virus in te dammen, heeft Vattenfall maatregelen genomen. In dit bericht leggen we uit wat deze maatregelen inhouden en wat dit betekent voor de bouw van Energiepark Haringvliet Zuid.

Richtlijnen van Vattenfall 

Vattenfall neemt extra maatregelen om de uitbraak van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze richtlijnen zijn van toepassing op alle medewerkers van Vattenfall, leveranciers en bezoekers van gebouwen en projecten van Vattenfall. Zo moeten medewerkers uit getroffen gebieden veertien dagen thuiswerken. Externe bezoekers en aannemers mogen niet op Vattenfall terrein komen als lichte klachten hebben. Veiligheid staat voorop. 

Bouw van Energiepark Haringvliet Zuid

De bouw van Energiepark Haringvliet Zuid gaat vooralsnog gewoon door. Waarbij we de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen van Vattenfall nauwlettend in de gaten houden. Mocht er iets veranderen, dan ondernemen we gelijk actie. De kans is aanwezig dat de uitbraak van het coronavirus de bouw van windparken en zonneparken vertraagt. Of dit voor Energiepark Haringvliet Zuid ook aan de orde is, is nog niet bekend. Als dat zo is, brengen we je via deze website op de hoogte.


Opbrengst Windfonds Goeree-Overflakkee 

Windparken die na 2016 op Goeree-Overflakkee gebouwd zijn of worden gebouwd, dragen jaarlijks bij aan het Windfonds Goeree-Overflakkee,...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.