Nieuws

Eerste videobeelden transport

Inmiddels hebben we al twee transporten achter de rug! In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 december en in de nacht van 9 op 10 december kwamen de eerste windmolenonderdelen aan in Middelharnis.

De trailers kunnen soms 70 meter lang zijn. Dat is best een uitdaging. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat zie je in deze video.

Bron: Wilko van Dam


Inschrijving betrokkenenfonds geopend

De eerste windparken op Goeree-Overflakkee, waaronder Energiepark Haringvliet Zuid, hebben hun bijdrage gestort in het Windfonds. Sinds deze...

Foto-impressie opening Haringvliet Zuid

Op dinsdag 22 maart is Energiepark Haringvliet Zuid officieel geopend. In de ochtend vond een kennissessie plaats waar betrokkenen...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.