Nieuws

Nieuwsbrief 4: transport

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid. In deze vierde nieuwsbrief geven we je een terugblik op de afgelopen periode en vertellen we je meer over de voortgang van het windpark.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Aankomst van de nacelle

Vorige week arriveerde het vierde transport met onderdelen voor de windmolens voor Energiepark Haringvliet Zuid in Middelharnis. Onze...

Eerste videobeelden transport

Inmiddels hebben we al twee transporten achter de rug! In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.