Nieuws

Lees de laatste nieuwsbrief

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Energiepark Haringvliet Zuid, daarom versturen we regelmatig een nieuwsbrief. In de tweede nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode en vertellen we je over de voortgang van het windpark.

Benieuwd naar de volledige nieuwsbrief? Je leest hem hier.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Videobeelden vanuit de lucht

Om een goed beeld te geven van de werkzaamheden voor Energiepark Haringvliet Zuid hebben we een video met...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.